Začetki razvoja naše programske opreme segajo v leto 1992. V leta, ko smo razvijali programsko opremo v operacijskem sistemu MS-DOS, s takrat popularnim programskim orodjem Clipper in podporo dBase datotekami.

Računalnike, ki so bili takrat redkost v podjetjih, je poganjal procesor 286 s frekvenco 12 Mhz, 32 Kb delovnega  in 40 Mb zunanjega spomina.

Razvoj računalniške opreme je šel strmo navzgor , kateremu smo sledili . V podjetju smo v Windows  okolju  razvili celovito programsko opremo za podjetja na  področju trgovine, proizvodnje, servisne dejavnosti, gostinstva in knjigovodstva, katero po zakonskih in tehnoloških spremembah nadgrajujemo  za naše uporabnike.

Kot uporabniška izkušnja za kvaliteten razvoj programske opreme, je naš knjigovodski servis,  v katerem vodimo poslovne knjige za več podjetij in podjetnikov.

Našim strankam nudimo tudi prodajo in servis strojne računalniške opreme. Od leta 2008 je naše podjetje tudi pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije. Pri nas lahko sklenete naročniška razmerja  in v naši prodajalni kupite mobilno in drugo telekomunikacijsko opremo.

Studio Abak d.o.o.

Koroška cesta 61a

2360 Radlje ob Dravi

T: 051 426 636

T: (02) 87 69 100

E-mail: s.abak@s-abak.si